Geplaatst door stefanie fokkema   
donderdag 21 januari 2021 17:21

Al 17 jaar start de commissie na de zomer met de voorbereidingen van de Veldloop. Dit jaar voor het eerst via een online sessie. Als commissie kijken we we terug op een zeer mooie Veldloop. Weer meer dan 100 lopers en daarnaast een mooie impuls voor SVDB en als cadeau euro 1300,- voor het KWF.

Na de Veldloop begin vorig jaar raakte de wereld in de ban van Covid-19 en de uiteindelijke impact ervan zullen we pas over jaren echt kunnen zien. De commissie heeft alle voors en tegens van een 18e editie begin 2021 de revue laten passeren. En ondanks dat we er zoals ieder jaar naar uitkijken te organiseren hebben we als commissie besloten het niet verantwoord vinden om onder het huidige gesternte van Covid-19 een veldloop te organiseren in januari 2021.

De risico's voor de lopers, vrijwilligers en publiek achten we te groot.

De eerstvolgende "hel" van Ekehaar zal dan ook pas plaatsvinden op 16 januari 2022.

De Veldloop was alleen maar mogelijk met de hulp van de sponsors, vele vrijwilligers, het Dorpshuis, de Gemeente en uiteraard de lopers. Wij hopen dan ook wederom om hun bijdrage / deelname in 2022.

Als commissie kijken we uit naar het organiseren van deze hopelijk post-covid Veldloop en hebben diegenen die ooit de ambitie hadden deze veldloop te doen iets langer om te trainen