Oliebollenactie 2020
Geplaatst door Jan Bos   
dinsdag 05 januari 2021 20:03

Gaat de oliebollen actie door, en hoe gaan we het regelen, wat kan wel en wat mag niet? Dat waren de belangrijke vragen vooraf. Gelukkig kwam er duidelijkheid en konden we flyers verspreiden, bakkers zoeken en bestellingen noteren. 

Fijn dat de actie op de laatste dag van 2020 door kon gaan.

Ook fijn dat de vrijwilligers weer klaar stonden om zich in te zetten voor SVDB en het dorpshuis. Daarnaast heel fijn dat er veel oliebollen zijn besteld. Maar liefst 116 zakken zijn er over de toonbank gegaan. Dat resulteert in ruim Ä 1000,00 voor onze sport en dorpshuis. Hopelijk kunnen we er in 2021 weer volop gebruik van maken.

Naast dit financiŽle succes was de actie ook een leuke sociale activiteit. Op de gepaste afstand en zonder een gezellig hangpleintje tussen de kerstbomen zoals vorig jaar, waren er toch toevallige ontmoetingen en leuke gesprekjes bij het ophalen van de oliebollen. Even wachten was eigenlijk best aangenaam. 

Toch hopen we dat we oudejaarsdag 2021 weer uit kunnen pakken met een gezellig dorpshuis-plein. Een plein waar het de hele dag gezellig toeven is, met oliebollen en een drankje, met verhalen van het afgelopen jaar en plannen voor het nieuwe. We hebben er nu al zin aan. 

 

Jan Vrijs en Cipke Uri