Nieuws Stichting Dorpsbelangen De Broekstreek
Geplaatst door Edwin Schuiling   
zaterdag 19 december 2020 11:59

Door verdrietige omstandigheden, waarover u eerder op deze site heeft kunnen lezen, hebben er binnen ons bestuur een aantal wijzigingen plaats gevonden. Via deze weg willen we u graag op de hoogte houden.

Uiteraard zullen deze wijzigingen in de komende jaarvergadering nog formeel bekrachtigd moeten worden. Intern hebben er een paar functiewisselingen plaatsgevonden en Bert Wiekema uit Amen is bereid gevonden om toe te treden tot het bestuur.

Verder zult u begrijpen dat het door de Corona-maatregelen niet mogelijk is om momenteel inloopavonden te houden, die voorheen wel voorafgaand aan een vergadering plaats vonden.     Mocht u wel iets willen melden, vragen of indienen dan bieden wij daarvoor de mogelijkheid om       dit via mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) te doen f n van de bestuursleden persoonlijk hierover   aan te spreken, zodat hij/zij dit in een volgende vergadering aan de orde kan stellen. De bestuurssamenstelling zoals deze op dit moment is, staat vermeld op onze website www.debroekstreek.eu .

Het bestuur van Stichting Dorpsbelangen De Broekstreek wenst u alvast een fijne Kerst, een mooie jaarwisseling en een goed 2021. Hopelijk kunnen we elkaar in het nieuwe jaar weer wat vaker treffen.