Dorpshuisnieuws
Geplaatst door Edwin Schuiling   
donderdag 21 december 2017 21:51

 

 

 

 

 

Kerst Anders

In de afgelopen jaren hebben de Vrouwen van Nu in samenwerking met het  dorpshuis een kerstfeest georganiseerd. Helaas is de vereniging van de Vrouwen van Nu voor de Broekstreek verloren gegaan. Dit is voor ons de reden om het kerstfeest op een geheel andere wijze te organiseren.

Dit jaar gaan we het lange kerstweekend inluiden op vrijdag 22 december a.s.. Het wordt een gezellige avond, gericht op jong en oud, met de fanfare, de Kerstman, vuurkorven, chocomel en glühwein!


Het programma is als volgt:

Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom op het plein voor het dorpshuis. De fanfare Euterpe uit Rolde speelt Kerstmuziek om samen met de Kerstman iedereen te verwelkomen. Uiteraard staat de chocolademelk en glühwein klaar.

Rond 20.00 uur gaan we naar binnen, waar we in een lekkere warme zaal een Kerstbingo gaan spelen. Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door een aantal winkels uit Ekehaar. Aansluitend zet de Kerstman het spel ‘raad een lied of niet’ in: raad de kerstliedjes en we zingen met elkaar een paar deuntjes mee! Na deze intermezzo laten we het programma vrij en kan iedereen die wil, dus echt van jong tot oud, mee doen met de karaoke!

 

Oh ja, nog even een huishoudelijke iets: chocolade melk en de glühwein wordt je aangeboden door het dorpshuis, overige consumpties zijn voor eigen rekening. Hiervoor verkopen wij de gebruikelijke munten op de avond zelf.

 

Wij rekenen op je komst! Namens het dorpshuis,

Gonny, Jeanet, Jeannette, Roelie, Anita  

Nb. Wij maken de zaal mooi op vrijdagmiddag vanaf 13 uur. Een paar extra handen zijn altijd welkom. Dus wanneer je zin en tijd hebt, dan zien we je graag !