Schilderworkshop in de Theaterboerderij
Geplaatst door Edwin Schuiling   
vrijdag 19 mei 2017 20:18

A.s. zondag 21 mei is er een workshop 'schilderen met acrylverf' in de Theaterboerderij. Genieten van een creatieve dag met een lekkere lunch en na afloop met een schilderij naar huis!

De workshop is zowel geschikt voor beginners als gevorderden omdat je individueel begeleid wordt in je keuzes, vlakverdeling, kleurgebruik enz. Er wordt gewerkt met acrylverf op mdf-paneel. Je kiest zelf het onderwerp n.a.v. een foto of vanuit je fantasie en het kan figuratief of abstract worden.
De benodigde materialen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Wil je liever met je favoriete penselen, kleuren of op doek schilderen, neem het dan gerust mee. Vergeet niet om oude kleren aan te doen. 
De workshop wordt gegeven door Rixta Simonides, 2e graad bevoegd docent en afgestudeerd aan de lerarenopleiding van Akademie Minerva. Als je nog nooit geschilderd hebt, is dit misschien een goede gelegenheid om het eens uit te proberen! De workshop is van 10.00 tot 16.00 uur.  Er zijn nog een paar plaatsen vrij, opgeven kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Meer informatie op www.detheaterboerderij.nl .