In het dorpshuis : burendag 25 september
Geplaatst door Edwin Schuiling   
vrijdag 09 juli 2021 07:10

Op zaterdag 25 september organiseert het Oranje fonds de Burendag. Zet dit alvast in de agenda want het Dorpshuis doet mee! We gaan klussen in de kleedruimtes!

 

Op burendag kunnen niet alleen buurten sociale activiteiten organiseren. Ook verenigingen en stichtingen kunnen iets organiseren, zoals het uitvoeren van klussen in en rond een verenigingsgebouw. Als dorpshuis hebben we ons aangemeld om de muren van de kleedkamers te schilderen. Hiervoor hebben we een financiƫle bijdrage gekregen voor de aanschaf van het materiaal. Het enige dat nog nodig is, is de groep vrijwilligers die de handen uit de mouwen gaat steken.

 

We waren bezig om te onderzoeken of we de kleed- en doucheruimtes zouden kunnen renoveren. Maar door de onzekere situatie rondom Corona hebben we dit uitgesteld. Bovendien is er een werkgroep bezig om te onderzoeken of we de functie van het dorpshuis kunnen verbreden en de spelzaal kunnen vergroten; we kunnen dan beter wachten om te kijken hoe dit initiatief gaat lopen. Maar een opknapbeurt is zeker geen luxe!

 

Zet 25 september dus alvast in de agenda. Meer informatie over het wat en hoe wordt na de zomervakantie in het mededelingenblad gepubliceerd. Heb je vragen of suggesties, neem dan contact op met de secretaris, Marleen Eerland ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

 

Het bestuur van het dorpshuis wenst iedereen een fijne vakantieperiode en hoopt iedereen na de zomer weer te kunnen verwelkomen in het Dorpshuis.