Dorpshuis nieuws
Geplaatst door stefanie fokkema   
donderdag 01 juli 2021 19:24

Luc Oosting heeft tijdens de vergadering van het Algemeen Bestuur in mei aangegeven na dit jaar te stoppen als penningmeester van het Dorpshuis bestuur. Door deze tijdige aankondiging heeft het bestuur ruim tijd om een opvolger te vinden. Een opvolger die na de zomervakantie mee kan draaien om zo een warme overdracht te hebben. We zijn blij dat er zich intussen een kandidaat heeft gemeld! 

Uiteraard willen we alle Broekstrekers de gelegenheid te geven om zich kandidaat te stellen voor deze bestuursfunctie. We zoeken een enthousiaste Broekstreker die:

* thuis is in begrotingen en financiën;

* kan organiseren en samenwerken;

* kan omgaan met computers en (online) boekhouding.

Denk jij dat dit jou op het lijf is geschreven? Mail/bel/app mij dan uiterlijk 1 augustus via onderstaande gegevens.

En zoals enkele weken geleden ook al gemeld, is er nog de vacature ‘Algemeen Bestuurslid’. De overdracht van deze functie zal direct na de zomer plaatsvinden.

We zijn op zoek naar een echt organisatietalent. Iemand die het leuk vindt om samen met ons de terugkerende activiteiten te organiseren, maar ook op zoek gaat naar vernieuwing, verfrissing en verbetering in onze activiteiten. Iemand die kansen ziet er hiernaar handelt! 

Denk jij dat je ons team goed kan aanvullen? Ook dan kun je mij mailen/bellen/appen via onderstaande gegevens. 

Hartelijke groet, Marleen Eerland

Secretaris Dorpshuis de Broekstreek, 0638299666 |  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.