Activiteiten VvV de Broekstreek
Geplaatst door Jan Bos   
dinsdag 25 mei 2021 18:26

De VvV houdt zich bezig met activiteiten binnen de Broekstreek waarin niet door andere verenigingen wordt voorzien. De VvV organiseert o.a. de winterwandeling, deelname meerkamp van de Roldermarkt, een kaartavond, pubquiz, Palmpasen, activiteiten op Koningsdag voor de schooljeugd en afgelopen jaar kwamen de pieten langs in de Broekstreek . Over de activiteiten van het VvV-bestuur voor het komende jaar wordt u t.z.t. nader geïnformeerd via het mededelingenblad. We hebben de activiteiten alvast op een rij gezet. Data zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

13 juni: Puzzelwandeltocht in de Broekstreek. Opgeven kan nu! (zie hieronder)

4 september: Leuke speeldag voor jong en iets ouder. 

9 oktober Pubquiz

13 november: Koppelkaarten

28 november: Pieten in de Broekstreek

Winterwandeling 30 januari 2022

 

Voor zondag 13 juni hebben we een leuke nieuwe activiteit bedacht. We organiseren een coronaproof puzzelwandeltocht voor jong en oud. Per gezin wandelt u een route van ca 3 km rondom Ekehaar. U krijgt bij de start de route en een tasje met onderdelen voor de puzzeltocht mee. De start en finish is bij Café Popken. Meld je nu aan! Na opgave krijg je bericht hoe laat je startmoment precies is, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Lijkt je dit leuk geef je dan nu op! Opgeven kan bij Corina Wiegertjes via telefoon 06-25577584 of via de e-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

We kijken uit naar een leuk en gezellig 2021. Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties, dan kunt u deze altijd kwijt aan één van de bestuursleden van de VvV.

 

Het VvV-bestuur.