Dorpsbelangen - Gemeentelijke inventarisatie voetpaden
Geplaatst door stefanie fokkema   
donderdag 13 mei 2021 09:50

In De Schakel van week 16 (21 april 2021) heeft op de ‘Gemeentepagina Aa en Hunze’ een bericht gestaan over gemeentelijke inventarisatie voetpaden. De gemeente wil een inventarisatie maken van “slechte” voetpaden. Deze inventarisatie is naar aanleiding van het vastgestelde Wegenbeleidsplan 2021-2025 in de gemeenteraad van afgelopen maart.

De gemeente wil graag weten welke voetpaden er in de ogen van de bewoners/gebruikers qua onderhoud slecht bij liggen, maar ook of de voetpaden voor iedereen goed toegankelijk zijn.

Reacties worden bij de verenigingen Dorpsbelangen verzameld en daarna doorgestuurd aan de gemeente. Voor de Broekstrekers geldt dat zij hun meldingen kunnen doorgeven aan Stichting Dorpsbelangen De Broekstreek.

Mocht u iets hierover willen melden dan kan dit tot uiterlijk vrijdag 14 mei a.s. via een schriftelijk bericht. Dit kan via mail aan het volgende mailadres: debroekstreek(at)gmail.com óf door middel van een briefje wat u in de brievenbus aan De Hoven 20 in Ekehaar kunt gooien.

De gemeenteraad zal in de vergadering van 30 juni 2021 een afweging maken of er extra aandacht moet zijn voor de voetpaden in de gemeente.