Stem vanaf 5 oktober op Dorpshuis De Eekhof, St. Dorpsbelangen De Broekstreek, SVDB en wandelgroep
Geplaatst door Edwin Schuiling   
donderdag 08 oktober 2020 19:34

Bent u rekeninghouder bij én lid van de Rabobank Assen en/of Noord Drenthe? Dan kunt u, net zoals vorige jaren, van 5 tot en met 24 oktober vijf stemmen uitbrengen op deelnemende verenigingen, stichtingen en initiatieven, waaronder drie uit De Broekstreek die u ongetwijfeld een warm hart toedraagt.

Jaarlijks stelt de Rabobank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. De Rabobank-leden beslissen hoe de totale bijdrage wordt verdeeld Tijdens Rabo Clubsupport kunnen leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe.

Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. 

Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt een aanzienlijk bedrag beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die deelnemen.  Op die manier beslissen leden van onze bank mee in de verdeling van het beschikbaar gestelde budget. Hoe kunt u stemmen? Als rekeninghouder bij en lid van Rabobank Assen en/of Noord Drenthe kunt u met de u toegestuurde code inloggen in de app of op de website. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw stemmen uit te brengen. 
            U vindt de Dorpshuis De Eekhof in de categorie “Overige” actief in de gemeente Aa en Hunze. Het dorpshuis zal een eventuele bijdrage benutten voor duurzame sfeerverlichting om het dorpshuis aantrekkelijker te maken voor ontmoetingen.

            U vindt St. Dorpsbelangen De Broekstreek in de categorie “Samenleving”, actief in de gemeente Aa en Hunze. Dorpsbelangen zal een eventuele bijdrage inzetten in het mezennestkastenproject ter bestrijding van de eikenprocessierups op natuurlijke wijze.

            U vindt SVDB in de categorie “Sport”, actief in de gemeente Aa en Hunze. SVDB zal een eventuele bijdrage benutten voor het organiseren van activiteiten voor de doelgroep in de leeftijd van 55, 60 en 70+ voor een betere conditie en geestelijke en lichamelijke fitheid.

            U vindt wandelgroep de Eekhof in de categorie “Sport”, actief in de gemeente Aa en Hunze. De wandelgroep zal van een eventuele bijdrage een Event-tent aanschaffen om te gebruiken op de rustpunten bij de wandeltochten.

 Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

 

Maak s.v.p. gebruik van uw stemrecht, want het Dorpshuis De Eekhof, St. Dorpsbelangen De Broekstreek , SVDB en wandelgroep de Eekhof doen mee aan deze actie. In vorige jaren ontvingen Broekstreker verenigingen in totaal honderden euro's via de Rabo ClubSupport. Dit geld werd immer nuttig besteed. De hier boven genoemde initiatieven zullen het geld goed kunnen besteden.

Wij roepen dus alle Broekstreker Rabobankleden op om een stem op ons uit te brengen bij Rabo ClubSupport! Vanaf 5 oktober kan dat. Bij voorbaat onze hartelijke dank!

 

NB: ben je klant bij de Rabobank en ben je nog geen lid, meld je dan aan als lid. Dan kun jij ook volgend jaar stemmen. Ga hiervoor naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden."