SVDB nieuws - Reminder / Beweging voor Ouderen / SVDB
Geplaatst door Jan Bos   
woensdag 23 september 2020 11:16

Zaterdag 26 september 2020 organiseert SVDB "bewegen voor ouderen".

Een activiteit die aansluit op de afdeling gym waarmee we graag willen voorzien en stimuleren dat dorpsgenoten in de Broekstreek en ook daar buiten langer gezond en fit blijven. Verder is het goed voor de sociale contacten. Door beweging ook op oudere leeftijd krijg je een betere conditie en voel je je geestelijk en lichamelijk fit.

We willen graag beginnen met een uurtje bewegen op zaterdag 26 september 2020 om 14.00 uur in de spelzaal van het Dorpshuis. De les wordt gegeven door Marlies Lubben. Zij verzorgt de gymlessen voor SVDB. Vanwege Corona is het wel nodig dat als je die middag mee wilt doen dat je even een bericht stuurt.

Dit kan naar Jacqueline Duijvestijn via de mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of telefonisch 0592-865934 of 06-29550586 (telefonisch of appje)

Er is een kleine wijziging in het programma. In tegenstelling tot eerdere berichten begint het programma een uurtje eerder!!!!

Programma:

13.30 uur koffie/thee

14.00 uur start les

14.30 uur korte pauze

14.45 uur vervolg les                Na afloop een drankje

Verder gelden alle RIVM richtlijnen voor deze middag. Bij verkoudheids- en andere Corona gerelateerde klachten verzoeken wij u niet te komen. Voor betreden zaal handen desinfecteren.

We hopen dat we bij genoeg animo een leuke groep mensen wekelijks een gezellige en sportieve gym/bewegingsles kunnen bieden.