NIEUWS van WSV Wandelgroep De Eekhof
Geplaatst door Jan Bos   
woensdag 23 september 2020 11:15

De geplande 13e Herfstwandeling op zondag 11-10-2020 kan helaas geen doorgang vinden vanwege de huidige corona maatregelen. Het bestuur kan onder deze omstandigheden niet op een verantwoordelijke en plezierige manier een wandeltocht organiseren voor deelnemers en onze vrijwilligers.

Toch willen wij graag de bewoners van de Broekstreek in oktober 2020 een alternatief aanbieden! Dit willen wij gaan doen door de routebeschrijving en de routekaart toe te zenden van onze Alternatieve Herfstwandeling 2020. Het betreffen vier routes van 10, 15, 20 en 25 km, die gelopen kunnen worden zonder bepijling op de route.

Deze routes lopen afhankelijk van de gekozen afstand langs of door de plaatsen Eleveld, Anreep, Assen-oost, Schieven, Loon, Balloo, Deurze, Eldersloo en Ekehaar en de prachtige omgeving van deze plaatsen.

De start en finish is op het plein voor dorpshuis De Eekhof aan de Oal Diek 3 te Ekehaar waar verder geen voorzieningen zijn. Wilt u van ons aanbod gebruik maken dan ontvangen wij graag per mail vr 30 september aanstaande bericht op  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  welke afstand u wenst te lopen.

Vervolgens sturen wij u de routebeschrijving van de gekozen afstand en de kaart in de 1e week van oktober toe. De dag en het tijdstip van de gekozen route van deze Alternatieve Herfstwandeling kunt u dan zelf bepalen. Kosten zijn aan deze deelname niet verbonden.

Onze leden van de Wandelgroep hebben hetzelfde aanbod verkregen.

 

Wist u dat u ook lid van onze vereniging kunt worden?

In 2021 is dit mogelijk voor een contributie van 17,00* of 24,30**. U bent dan ook automatisch lid van de landelijke wandelorganisatie KWBN. Afhankelijk van uw lidmaatschap ontvangt u:

-het boekje Wandel Evenementen Jaargids ** 

-het Wandel.nl Magazine **(5x per jaar)

-de KWBN wandelvoordeelpas */**

- 1,00 korting bij wandeltochten KWBN */**

Wandelgroep De Eekhof is gelieerd aan dorpshuis De Eekhof. Met uw lidmaatschap steunt u daarom ook financieel het dorpshuis!!!

Aanmelding of informatie inwinnen is mogelijk bij de secretaris Henk Meijeringh (0592-389270) of per mail op  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Wij horen graag van u.