OBS De Flint
Geplaatst door Edwin Schuiling   
maandag 06 juli 2020 07:54

Beste buurtgenoten

We ronden het schooljaar af in een zeer bijzondere tijd. Wij kijken terug op een schooljaar die de boeken in gaat als een uniek schooljaar. Een schooljaar waarbij de scholen voor een lange periode gesloten zijn geweest en waarbij de kinderen met behulp van de nieuwste technologie thuisonderwijs hebben gekregen. We werden geconfronteerd met een periode waarin velen van ons vanuit huis moesten werken en waarbij de kinderen door de ouders werden ondersteund in het schoolwerk.

Thuiswerken en als vader of moeder je kinderen actief begeleiden bij het schoolwerk, zal niet altijd gemakkelijk geweest zijn. Gelukkig hebben wij als school in de tussenliggende periode veel contact met de ouders en kinderen kunnen houden. Ouders hebben zich zo goed als dat lukte ingezet en wij hebben daar als school enorm veel waardering voor.
Wij zijn blij dat we het schooljaar met alle kinderen goed kunnen afsluiten. Donderdag 2 juli kunnen wij onze jaarafsluiting organiseren. Helaas kunnen wij bij deze jaarafsluiting alleen ouders uitnodigen en kunnen we geen opa’s en oma’s of buurtgenoten ontvangen. Desondanks maken we een mooie afronding van het schooljaar van en nemen we alweer afscheid van onze groep 8. We organiseren deze jaarafsluiting op het schoolplein.

Ook nemen we dit schooljaar afscheid van Juf Maran. Na ruim 40 jaar onderwijservaring en meer dan 30 jaar werkzaam geweest te zijn op obs De Flint, gaat juf Maran met pensioen. Op school nemen we op gepaste wijze afscheid en wensen we haar veel geluk in deze nieuwe periode die aanbreekt.

We willen iedereen waarmee we afgelopen schooljaar hebben kunnen samenwerken enorm bedanken.
Graag treffen we elkaar in het nieuwe schooljaar opnieuw.

Mede namens het team, een fijne zomer toegewenst.

Groet,

Niels Koster
obs De Flint