Ophaaldag Oud IJzer – OBS De Flint
Geplaatst door stefanie fokkema   
donderdag 25 juni 2020 15:42

Twee keer in het jaar komen we in de Broekstreek oud ijzer ophalen. De interval is deze keer wat anders uitgevallen. De opbrengst van het oud ijzer komt geheel ten goede aan onze eigen Broekstreker-school OBS De Flint.

Zaterdag 5 september staat er weer een ronde door de Broekstreek gepland. Wij vragen u het materiaal, voor 9 uur klaar te zetten. Mocht iets te zwaar zijn om zelf bij de weg te leggen dan helpen we daar graag bij, of de hele zomer te groot zijn en dat het in de weg ligt helpen we ook graag maar dan wel graag even een belletje van tevoren naar Anton Brinkman, tel. 06-235 74008

 Wat wordt er verzameld??

Er worden oud ijzer en andere non-ferro metalen ingezameld. Ook oude accu's, oude (elektriciteit-) kabel en oude huishoudelijke apparaten (incl. wasmachines) zijn welkom.

Niet afgenomen worden koelkasten, diepvrieskisten, beeldschermen en velgen met banden.

Het oud ijzer moet zo veel mogelijk vrij zijn van andere materialen als hout en steen, lichte vervuiling is echter geen probleem.

Namens de oud-ijzer-inzamelaars van OBS De Flint (Henk, Aart, Geert, Harrold  en Anton) alvast vriendelijk bedankt voor jullie materiaal!