Uitstel van de bewonersavond over de verduurzaming van de Broekstreek
Geplaatst door Stefanie Fokkema   
donderdag 19 maart 2020 12:21

De bewonersavond over de verduurzaming van de Broekstreek, die voor dinsdag 24 maart a.s. in het Dorpshuis was belegd, wordt in verband met het Coronavirus tot nader order uitgesteld.

Van bijna een derde van de adressen in de Broekstreek is een enquêteformulier ontvangen over de vergroening van de energie in de Broekstreek.

Over deze verduurzaming van de Broekstreek waren de antwoorden overwegend positief. Ook bleek uit de enquête dat veel bewoners op enigerlei wijze al actie hebben ondernomen. Een ruime meerderheid wil op enigerlei wijze meedoen in een coöperatie voor het opwekken van duurzame energie.

De enquête leverde daarnaast vele nuttige suggesties op.

Om zo representatief mogelijk te zijn vragen wij van de Broekstrekers die nog niet in de gelegenheid zijn geweest het formulier in te vullen dit alsnog te doen.

U kunt het formulier inleveren bij Bert Hoving, Amen 42, Amen, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bij Louis Huizenga, Kampakkers 13, Ekehaar, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Het invullen van het enquêteformulier kan ook digitaal via (http://www.broekstreek-duurzaam.nl/)