Toneelgroep “De Eekhof”
Geplaatst door Jan Bos   
dinsdag 11 februari 2020 14:24

De spelers en speelsters van toneelgroep “de Eekhof” hebben de laatste weken hard geoefend om ook dit jaar weer een prachtig toneelstuk op de planken te kunnen zetten.

Ingestudeerd is het blijspel in drie bedrijven “DIE LIEVE OOM FERDINAND”, geschreven door Harm Dijkstra uit Sleen.

De niet geheel onbemiddelde oom Ferdinand Strubbing keert na een verblijf van zestig jaar terug uit de USA. Het is zijn wens zijn laatste levensdagen te slijten bij zijn familie in zijn geboortehuis “de Strubbenhoeve”, daarbij vergezeld van zijn butler Lukas. De gezondheid van oom Ferdinand laat veel te wensen over wat niet ieder familielid even enthousiast maakt hem in huis te halen. Zijn in de USA vergaarde geld kan volgens andere familieleden echter veel goed maken. Voldoende stof voor doldwaze situaties. U bent van harte welkom om te komen kijken!! Om organisatorische redenen zien wij graag dat u zich van tevoren even opgeeft.

De generale repetitie wordt gehouden op donderdag 20 februari . Aanvang 19.00 uur. Alle kinderen zijn van harte welkom om naar de generale repetitie te komen . Hiervoor hoef je je niet op te geven.

De ouderenmiddag wordt gehouden op donderdag 27 februari . Aanvang 14.00 uur. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Alet Fokkema, tel.: 389362, Janny Jagt, tel.: 389363 of Coba Gils, tel.: 389470 

De entree bedraagt voor deze middag voor iedereen € 3,00.

De donateursavond wordt gehouden op zaterdag 29 februari . Aanvang 20.00 uur. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Geke Wolf tel.: 389210 en mail--adres is  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .. Marcel Temmink ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 06-33109838)Deze avond is voor alle donateurs gratis. Niet donateurs betalen € 3,00 entree.