Vacature beheerder/beheerster dorpshuis
Geplaatst door Jan Bos   
dinsdag 08 oktober 2019 10:10

Eind dit jaar zal Gonny Bergsma stoppen als beheerder van ons dorpshuis. We vinden dit erg jammer, maar begrijpen de keuze die Gonny heeft gemaakt.
We zijn dus vanaf 1 januari 2020 op zoek naar een nieuwe beheerder / beheerster voor het dorpshuis. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Anita Brink ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 06-51531130).
Ken je iemand waarvan die je dit wel ziet doen, tip diegene dan over deze vacature!
We zoeken een beheerder voor gemiddeld 15 uur per week. Het is een gemiddelde inzet, de ene maand zul je meer werken dan de andere maand. Dit is afhankelijk van de activiteiten in het dorpshuis. De Horeca CAO is van toepassing.


We zoeken een betrokken, representatieve, zelfstandige en pro-actieve beheerder die het leuk vindt om de spil te zijn in het dorpshuis in de Broekstreek.
Als beheerder:
- ben je gastvrouw of gastheer bij activiteiten of bij reserveringen in het dorpshuis. Denk bijvoorbeeld aan kaarten, samen eten, kerst, beachvolleybal, toneel en vergaderingen.
- verzorg je de inkoop van benodigde horeca benodigdheden
- ben je aanspreekpunt voor de (vaste) gebruikers van het dorpshuis
- ben je verantwoordelijk voor afhandelen van reserveringen en beheer je de agenda van het dorpshuis
- zorg je dat de ruimten in het dorpshuis representatief zijn en blijven
- kun je maaltijden verzorgen voor max. 30 personen
- beschik je over het diploma Sociale Hygiene (kan op kosten dorpshuis worden behaald)
- heb je een pro-actieve houding richting het bestuur van het dorpshuis over verbeteringen, veranderingen en andere suggesties
Als beheerder heb je flexibele werktijden die mede afhankelijk zijn van de activiteiten. Je hebt veel vrijheid bij het invullen van de rol als beheerder. Je werkt in een dorpshuis dat een belangrijke plaats inneemt in een kleine en sociale gemeenschap.