AutoMaatje
Geplaatst door Edwin Schuiling   
woensdag 11 september 2019 19:31

Sinds begin dit jaar kunt u gebruik maken van het ANWB AutoMaatje in de gemeente Aa en Hunze. Het ANWB AutoMaatje is een vervoerservice voor minder mobiele inwoners door vrijwillige chauffeurs uit eigen omgeving. Er zijn al vele ritten gereden. De ritten hadden verschillende bestemmingen zoals een audicien, het stembureau of verjaardag. Het vervoer beperkt zich dus niet tot het ziekenhuis en de dokter.

Voor het gebruik maken van AutoMaatje neemt u minimaal 2 werkdagen van tevoren contact op met het AutoMaatje. Aanmelden voor het AutoMaatje is gratis. U betaalt alleen een onkostenvergoeding van €0.30 per kilometer.

Ook zijn we op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Bent u in het bezit van een auto, heeft u tijd over en wilt u iets voor uw dorpsgenoten betekenen? Wellicht is dit iets voor u!

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of gebruik maken van het AutoMaatje, neem dan contact om met Impuls. U kunt bellen naar 0592-245 924 of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.