Zomerse kerst-oud-nieuw aankondiging
Geplaatst door Stefanie Fokkema   
vrijdag 05 juli 2019 19:22

Hoewel de temperaturen zomerse waarden bereiken, wordt er door de werkgroep alweer voorzichtig nagedacht over kerst in het dorpshuis.

Uit de enquete van ‘kerst anders 2018’ kwam onder andere naar voren dat een datum vlak voor kerst als onhandig wordt ervaren. Daarom hebben we besloten om de datum dit jaar helemaal over de kerstperiode heen te tillen en om die datum  ruim van tevoren vast te leggen.

Op 4 januari gaan we vanaf het einde van de middag afscheid nemen van het oude jaar en het nieuwe jaar welkom heten. Noteer dit alvast in de agenda’s!

In het programma zullen we de zaken behouden die in de enquete als positief werden gezien en zullen we met de suggesties ter verbetering aan de slag gaan. De werkgroep gaat hier na de zomervakantie mee aan de slag.

We zoeken nog wel Broekstrekers van alle leeftijden die mee willen helpen met het bedenken en voorbereiden van het programma. Als je dat zou willen, neem dan contact op met Jeanette Sprong (0592-389475, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).