Café De Amer in Amen
Geplaatst door Jan Bos   
dinsdag 25 juni 2019 20:46

Wellicht is bij een ieder bekend dat Café de Amer een Stichting is die activiteiten ontwikkelt op gebied van muziek en literatuur en andere passende activiteiten (zoals de klaverjasavonden). Bovendien is De Amer een pleisterplaats bij wandel- en fietsroutes in en rond Amen. Verder stelt de Stichting zich tot doel het culturele erfgoed dat café De Amer in Amen vormt, te behouden. Dit streven om deze culturele en maatschappelijke functie te behouden wordt inmiddels uitgevoerd door zo’n 80 vrijwilligers.  

Inmiddels is het muziekprogramma voor volgend jaar weer klaar. Het programmaboekje

ligt bij de drukker. Via social media wordt af en toe al een tipje van de sluier gelicht wat betreft artiesten die geboekt zijn voor komend seizoen. Elk jaar vindt op de 3e zaterdag van augustus de inschrijfdag plaats (dit jaar 17 augustus). Iedereen kan zich dan bij De Amer inschrijven voor te organiseren concerten. Ook op zondag 18 augustus is er weer een inschrijfdag. Heeft u belangstelling voor concerten maar u komt niet op de inschrijfdag? Kijkt u gerust op de website na 17 augustus. U kunt dan nog steeds inschrijven voor concerten (via de mail of telefoon). Gedurende het gehele concertseizoen kunt u reserveren voor concerten (mits deze niet uitverkocht zijn). Ook kunt u via de website aangeven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen zodat u op de hoogte blijft. 

U kunt De Amer ondersteunen door Vriend te worden. Vrienden zorgen ervoor dat De Amer blijft en krijgen hier een aantal zaken voor terug. Ook kunt u zich aanmelden als vrijwilliger.

Alle informatie vindt u op de website: www.cafedeamer.nl 

Of kom gewoon eens langs voor een kop koffie of een borrel, u bent van harte welkom!

Namens het bestuur van De Amer

Peter Sluiter, voorzitter