Beachvolleybaltoernooi
Geplaatst door Jan Bos   
dinsdag 25 juni 2019 20:44

Afgelopen zaterdag vond alweer de 6eeditie van Beachvolleybaltoernooi plaats bij het Dorpshuis in Ekehaar. 3 velden waarop 12 teams in actie kwamen, met (bijna-)tropische weersomstandigheden en zomerse muziek. De winnaar van het toernooi is dit jaar het team “Knol en de rest” geworden.

Zij mochten hun eerste prijs ’s avonds direct opeten en opdrinken (bittergarnituur en muntjes voor een drankje). De velden zijn, net als voorgaande jaren, mede mogelijk gemaakt door Kraanbedrijf Van Assem die weer voor een heus strand in Ekehaar zorgde.

Een dankjewel daarvoor is zeker op z’n plaats!

Net als een dankjewel aan alle vrijwilligers die vrijdagavond, zaterdag en zondag hebben geholpen bij de opbouw, aankleding en het opruimen na afloop. Maar ook tijdens het toernooi waren er vrijwilligers die zorgden dat de wedstrijden op tijd begonnen, de teams dan ook op het goede veld stonden én de uitslagen te verwerken. Ook vanaf deze plek nogmaals bedankt daarvoor. Gelukkig was er ook publiek waarvan een deel zelfs af en toe nog in actie kwam om te fluiten of een balletje mee te slaan.

De teams hebben gesmeten met hun krachten en menigeen zal vandaag nog nagenieten van de ontdekking van spieren waarvan ze het bestaan vóór zaterdag nog niet wisten. Iedereen, zowel spelers al publiek, hebben tijdens het toernooi én na afloop van het toernooi goed hun best gedaan om de keukenprins en –prinses tezamen met de barkeepers en cocktailshakers flink aan het werk te houden.

Daarnaast hebben Justin en Ryan gedurende het gehele toernooi gezorgd voor de muzikale aankleding; bedankt boys!

Bedankt voor een gezellig weekend weer allemaal!

Tot andermoal!

Mannen van Nu