AED de Broekstreek
Geplaatst door Stefanie Fokkema   
donderdag 13 juni 2019 16:29

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Zoals bekend is hebben wij op de Broekstreek de beschikking over drie AED’s. In Amen, Ekehaar en die van Diana Heide. Er zijn in onze buurt zo’n vijftigtal vrijwilligers die gecertifceerd zijn en in geval van een calamiteit te mogen reanimeren en de AED te bedienen. Veel vrijwilligers zijn hier opgeleid, eerst door een instructeur uit Hooghalen en de laatste keren door onze plaatsgenoot Martijn Rozeboom. Ook geeft hij twee keer per jaar een herhalingscursus zodat de vrijwilligers up to date blijven.


De laatste jaren zijn er nieuwe bewoners op de Broekstreek komen wonen. Misschien zijn er onder hen gegadigden die aan het AED project willen meedoen.

Het is voor een organisatie belangrijk nieuwe mensen te vinden die het mogelijk maken om het project in stand te houden.
Want door verhuizing of oplopende leeftijd zijn er personen die bedanken. Het AED project de Broekstreek is een initiatief van Stichting Dorpsbelangen en de opleiding en herhalingscursussen worden door Stichting Dorpsbelangen gefinancierd.
Mocht u belangstelling hebben om mee te doen aan het AED project kunt u zich aanmelden bij 
Bert Lammers; tel: 06-12529065 of Email:  bertjanny57(at)ziggo.nl