Nieuws van Dorpsbelangen : WhatsApp Buurtpreventie groep
Geplaatst door Edwin Schuiling   
donderdag 25 april 2019 11:44

In de Broekstreek bestaan nu twee afzonderlijke WhatsApp Buurtpreventie app-groepen (Amen en Ekehaar). De groepen hebben al meermalen hun nut bewezen.

Tegelijkertijd is het niet altijd duidelijk waar de WhatsApp groepen wel en niet voor gebruikt moeten worden en wordt niet de gehele Broekstreek afgedekt. Dat is de reden dat Dorpsbelangen het initiatief genomen om één Whatsapp-alert groep voor de gehele Broekstreek te starten: Broekstreek-Alert. Dorpsbelangen is verantwoordelijk voor de inrichting en beheer ervan. Op de invalswegen van de Broekstreek zullen door de gemeente Aa en Hunze ook bordjes worden geplaatst.

De Broekstreek-Alert WhatsApp groep zal vanaf 1 mei actief zijn. Om aan te melden kunt u het formulier invullen en retourneren.

Het formulier heeft u vorige week als bijlage bij het Mededelingenblad ontvangen .

(Let op: vanwege privacy wetgeving worden er geen deelnemers automatisch ingeschreven vanuit bestaande groepen).

De bestaande alert groepen zullen na de start van de nieuwe Broekstreek Alert worden niet meer als alertgroep worden gebruikt. Vanaf dat moment kan de nieuwe groep gebruikt worden voor het elkaar op de hoogte brengen van alarmerende situaties zoals verdachte personen en inbraak.

Voor meer informatie kijk ook op www.wapb.nl

Let op: vanwege privacy wetgeving worden er geen deelnemers automatisch ingeschreven vanuit bestaande groepen.

Beheerder namens Dorpsbelangen: Martijn Marree. Voor vragen bereikbaar via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.