Doppen sparen voor KNGF geleidehonden
Geplaatst door Jan Bos   
woensdag 09 januari 2019 11:32

Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen maanden dopjes bij mij hebben gebracht. De dopjes zijn weer ingeleverd bij de dopjes-coördinator in onze regio Erik-Jan Zuidberg. Totaal hadden wij weer een kofferbak vol. Hartelijke dan hiervoor!!! Ook in 2019 mag je weer harde dopjes brengen bij Janny Meijeringh aan de Oal Diek 1 te Ekehaar.

De gespaarde doppen worden gerecycled en van de opbrengst kunnen geleidehonden de opleiding volgen die zij nodig hebben om dit dankbare en zware werk te doen.

Alle hardeplastic doppen en deksels mogen ingezameld worden

Denk dan aan de doppen en deksels van deze producten:Fruitsappakken, Mineraal- of spuitwater, 

Sportdrank (verwijder alstublieft het kleine doorzichtige plastic dopje), Wasmiddelen (zowel de dop van de flacon als de wasbolletjes), Zepen en shampooflessen, Deo- en spuitbussen, Slagroombussen, Pindakaas- en chocoladepastapotten, Frisdrank flessen- Spuitdoppen van sauzen, Stiften, Pennen, Lipbalsem, Tandpasta, Schoonmaakmiddelen, Insuline dopjes (graag zonder naalden i.v.m. onze veiligheid), Draaidopjes van lenzen, Deksels van babyvoeding (nutrilon, hero, nutrasense , etc.), Deksel van Noveenkaarsen, Deksels van emmers en Deksels van ijs en salade bakken.

Meer informatie is te vinden op https://www.stichtingvriendendoppenactienoordnederland.nl/