“Kerst Anders 2018” in de Broekstreek
Geplaatst door Stefanie Fokkema   
dinsdag 18 december 2018 21:01

Het programma Kerst Anders op 21 december in dorpshuis De Eekhof is klaar en behalve leuke spellen en muziek is er ook een kleurwedstrijd.

De speciaal voor deze gelegenheid gemaakte Broekstreker kerstkleurplaat is voor alle kinderen in de Broekstreek die mee willen doen. Dus ook de kinderen die buiten Ekehaar op school gaan kunnen meedoen!

De kleurplaten zijn op school (De Flint) aan de kinderen uitgedeeld. De kinderen uit de Broekstreek die niet op de Flint zitten krijgen zoveel mogelijk de kleurplaten thuis in de brievenbus.  Voor wie extra platen wil: de kleurplaten zijn ook af te halen bij Jeannet Sprong (De Hoven 16, tel 389475).
Wil je liever de kleurplaat via de mail ontvangen kan dat ook. Stuur dan even een mail naar Jeannet  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
De kleurplaten kunnen worden ingeleverd in het dorpshuis op vrijdag 21 december bij binnenkomst. Even een correctie t.a.v. het inleveren van de platen: De kinderen die er op vrijdagavond niet bij kunnen zijn, kunnen de kleurplaat inleveren op donderdagmiddag tussen 13.00 een 17.00 uur, of op donderdagavond vanaf 19.00 uur.
Voor iedereen die de plaat inlevert is er een verrassing.  De platen worden vrijdagavond door een kundige jury beoordeeld en voor de winnaars van verschillende leeftijdsgroepen is er een leuke prijs te verdienen!  Mocht je kleurplaat in de prijzen vallen en kan je er `s avonds niet bij zijn, krijg je de prijs thuisbezorgd!

Het programma begint op 21 december om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur.
Van19.15- 19.30 spelen buiten de Drentse Jachthoornblazers uit Schoonloo om iedereen een muzikaal welkom te heten. Ook als je alleen wilt komen om naar de Jachthoornblazers te luisteren, kom dan gerust even langs, iedereen is van harte welkom!!

Ook in het avondprogramma zullen de jachthoornblazers nog een aantal stukken ten gehore brengen. De komst van de Drentse Jachthoornblazers is mogelijk gemaakt door een bijdrage van de BCB, waarvoor onze hartelijke dank!!!

Tot slot: De entree voor de kerstavond is gratis evenals een kop koffie en thee met versnapering.
De drankjes zijn voor eigen rekening. Hiervoor zijn bij binnenkomst munten te koop.

De avond is voor het hele gezin en ook grootouders zijn van harte welkom.
Graag tot ziens op 21 december!

Namens de commissie “Kerst Anders”:
Jeannet Sprong, Marcel Temmink, Gonny Bergsma, Jeannette Stoffers, Roelie, Suichies, Janny Hilbrands