"Kerst Anders 2018" in de Broekstreek
Geplaatst door Edwin Schuiling   
woensdag 12 december 2018 20:27

De kerstvoorbereidingen zijn in volle gang en volgende week is het zover: Kerst Anders op 21 december in dorpshuis De Eekhof!

Het programma is zo goed als klaar en behalve leuke spellen is er ook een kleurwedstrijd.
Er is een speciale Broekstreker kerstkleurplaat gemaakt voor alle kinderen in de Broekstreek die mee willen doen. Dus ook de kinderen die buiten Ekehaar op school gaan kunnen meedoen!

De kleurplaten zullen eind deze week op school aan de kinderen worden uitgedeeld. De kinderen uit de Broekstreek die niet op de Flint zitten krijgen zoveel mogelijk de kleurplaten thuis in de brievenbus. De kleurplaten zijn ook af te halen voor wie extra platen wil bij Jeannette Sprong in De Hoven 16, tel 389475. Wil je liever de kleurplaat via de mail ontvangen kan dat ook. Stuur dan even een email naar Jeannette: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


De kleurplaten kunnen worden ingeleverd in het dorpshuis op vrijdag 21 december bij binnenkomst. De kinderen die er op vrijdagavond niet bij kunnen zijn, kunnen de kleurplaat inleveren op donderdagavond vanaf 19.00 uur, of op vrijdagmiddag tussen 13.00 een 17.00 uur.
Voor iedereen die de plaat inlevert is er een verrassing. De platen worden ’s avonds door een kundige jury beoordeeld en voor de winnaars van verschillende leeftijdsgroepen is er een leuke prijs te verdienen! Mocht je kleurplaat in de prijzen vallen en kan je er `s avonds niet bij zijn, krijg je de prijs thuisbezorgd!

Het programma van de kerstavond begint op 21 december om 19.30. Vanaf 19.15 uur is de zaal open en wordt iedereen sfeervol muzikaal verwelkomd door de Drentse Jachthoornblazers.
Het is de bedoeling dat zij ook in het avondprogramma nog een aantal stukken ten gehore zullen brengen.

Tot slot: De entree voor de kerstavond is gratis evenals een kop koffie en thee met versnapering.
De drankjes zijn voor eigen rekening. Hiervoor zijn bij binnenkomst munten te koop.

De avond is voor het hele gezin en ook grootouders zijn van harte welkom.
Graag tot zien op 21 december!

Namens de commissie “Kerst Anders”:
Jeannette Sprong, Marcel Temmink, Jeannette Stoffers, Roelie, Suichies, Janny Hilbrands