Tot 17 december inschrijven glasvezel
Geplaatst door Edwin Schuiling   
woensdag 12 december 2018 20:24

We hebben de sprint naar de finish ingezet. Nog maar een week te gaan. Een fors aantal inwoners heeft genoten van gratis snert door zich afgelopen zaterdag in te schrijven in het dorpshuis. Het goede nieuws is dat meer dan de helft van de Broekstrekers al mee doet. Over het hele gebied stonden we op maandag op 32%. Dus nog een stuk te gaan naar de 45% die vereist is, maar absoluut haalbaar. 

Voor inwoners die bijzonder gehecht zijn aan hun Ziggo TV abonnement, of die geen nieuwe kabels willen trekken, bestaat de mogelijkheid om bij Ziggo te blijven voor TV en glasvezel te nemen voor internet en vaste telefoon. Een voordelige manier om glasvezel in ieder geval in huis te krijgen, want na 12 maanden mag u zonder enige verdere financieel verplichting opzeggen. De ambassadeurs en lokale verkoper kunnen u adviseren.

Huurders bij De Volmacht komen net als iedereen in aanmerking om mee te doen. Toestemming vragen is niet nodig (zie http://www.devolmacht.nl).

Wees solidair en schrijf u in. Inschrijven sluit onverbiddelijk maandag 17 december om 07.00 uur. Daarna zijn de extra kosten minimaal €1000.00

Inschrijven kan digitaal via de site van Glasvezel buitenaf (www.glasvezelbuitenaf.nl), door contact op te nemen met een van de ambassadeurs (Jan Bos, Deddie Jonathans, Grietinus Harms, Louis Huizenga, Bert Hoving, Frank Hoving, Henk Krijnen, Martijn Marree, Henk Meijeringh, Jurgen Oosting, Evert Smeenge, Jan Vreugdenhil en Henk Wolf) of via onze lokale verkoper Jurgen Oosting (www.jurgenoosting.nl).