Kom luisteren en praat mee; Geelbroek verandert!
Geplaatst door Jan Bos   
woensdag 05 december 2018 21:01

Beste mensen,

De inrichting van Geelbroek verandert de komende jaren. In december gaan wij de plannen voor landschap en nieuwe natuur in uw omgeving, nader toelichten en met u bespreken. Daar is het moment nu voor. 

Iedereen uitgenodigd

Woensdag 12 december wordt iedereen die woont en werkt of anderszins betrokken is bij de plannen voor Geelbroek uitgenodigd voor de toelichting. We zijn dan zover dat we u kunnen informeren wat de concrete voorstellen zijn. 

Kaarten op tafel

Maar wat gaat er dan veranderen? Daar zullen wij aan de hand van de kaarten op tafel en een toelichting door deskundige collega’s met u over doorpraten.  

Woensdag 12 december - Café Popken in Ekehaar. De inloop is vanaf 19.45 uur. We beginnen met een open gesprek aan tafel, gebogen over de kaart van het gebied. Daar lichten wij toe welke ingrepen en functieveranderingen wij voorstellen om de doelen van het inrichtingsplan te bereiken.

Aanmelden;Laat ons per email ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) weten of u komt. Dan sturen wij vooraf een samenvatting van het inrichtingsplan, krijgt u een programma voor de avond en naderhand een verslag van de avond. 

Prolander,Arjan van Lubek en Frits Foekema.