Glasvezel Stand is 25% voor De Broekstreek
Geplaatst door Edwin Schuiling   
donderdag 22 november 2018 08:56

Afgelopen week zijn er flink wat abonnees bijgekomen. De score van De Broekstreek is omhoog gegaan van 16 naar 25%. Voor het hele DGC gebied is de stand nu 14% tegen 9% vorige week.  We zijn op de goede weg, maar zijn nog lang niet bij de 45%. En geen 45%, dan geen glasvezel!

Op 21 november is er een inloop in café de Amer, georganiseerd door de activiteiten commissie. Deze inloop is speciaal bedoeld om met mede-bewoners en ambassadeurs kennis te delen en elkaar te helpen in het maken van een beslissing.Er zullen geen verkopers aanwezig zijn. Maar wacht daar niet op als u sowieso mee wilt doen.

Vroege beslissers kunnen een presentje tegemoet zien. Aanmeldingen voor 1 december 07.00 uur, maximaal 250 in het Naobers VerglAazen gebied, krijgen namens het bestuur van Naobers VerglAazen een prachtige flesopener met de dorpsnaam als logo. Dit geldt ook voor degenen die zich al hebben aangemeld.

De Rabobank steunt ons project ook. De eerste 1.000 inschrijvingen die voldoen aan de voorwaarden komen in aanmerking voor € 50,- korting (inclusief BTW) op de inschrijving. Dit kan zijn op de vastrecht vergoeding per maand (€ 7,50) of op de eenmalige afkoop van € 1.000 (bij een minimum deelnamepercentage van 45%). De belangrijkste voorwaarde is dat u lid moet zijn van de Rabobank Assen/Noord Drenthe. Voor de volledige voorwaarden zie www.rabobank.nl/assen-nd.

Dus alle reden om u snel in te schrijven. Dit kan digitaal via de site van Glasvezel buitenaf (www.glasvezelbuitenaf.nl), door contact op te nemen met een van de ambassadeurs (Jan Bos, Deddie Jonathans, Grietinus Harms, Louis Huizenga, Bert Hoving, Frank Hoving, Henk Krijnen, Martijn Marree, Henk Meijeringh, Jurgen Oosting, Evert Smeenge, Jan Vreugdenhil en Henk Wolf) of via onze lokale verkoper Jurgen Oosting (www.jurgenoosting.nl).