De Glasvezel Stand is 16% voor De Broekstreek
Geplaatst door Jan Bos   
woensdag 14 november 2018 19:16

Afgelopen week hebben we twee goed bezochte inlopen gehad in het dorpshuis. Het aantal inwoners dat een abonnement heeft afgesloten begint te stijgen. Op maandag 12 november jl. was de stand voor De Broekstreek 16%. Voor het hele gebied van het Drents Glasvezel Collectief is de stand 9%. Volgens Glasvezel buitenaf is dit in dit stadium een bijzonder goed resultaat. Op de boermarke borden komt een ’thermometer' die iedere week de laatste stand zal laten zien.

Op 21 november a.s. is er een inloop, georganiseerd door de activiteiten commissie, in café De Amer.

Deze inloop is speciaal bedoeld om met medebewoners en ambassadeurs kennis te delen en elkaar te helpen in het maken van een beslissing. Er zullen geen verkopers aanwezig zijn.

Vroege beslissers kunnen een presentje tegemoet zien. Aanmeldingen voor 1 december 07:00 uur, maximaal 250 in het Naobers VerglAazen gebied, krijgen namens het bestuur van Naobers VerglAazen een prachtige flesopener met de dorpsnaam als logo. Dit geldt ook voor degenen die zich al hebben aangemeld.

De Rabobank steunt ons project ook. De eerste 1.000 inschrijvingen die voldoen aan de voorwaarden komen in aanmerking voor € 50,- korting (inclusief BTW) op de inschrijving. Dit kan zijn op de vastrecht vergoeding per maand (€ 7,50) of op de eenmalige afkoop van € 1.000,- (bij een minimum deelnamepercentage van 45%). De belangrijkste voorwaarde is dat u lid moet zijn van de Rabobank Assen/Noord Drenthe. Voor de volledige voorwaarden zie www.rabobank.nl/assen-nd.

Dus alle reden om u snel in te schrijven. Dit kan digitaal via de site van Glasvezel buitenaf (www.glasvezelbuitenaf.nl), door contact op te nemen met een van de ambassadeurs (Jan Bos, Deddie Jonathans, Grietinus Harms, Louis Huizenga, Bert Hoving, Frank Hoving, Henk Krijnen, Martijn Marree, Henk Meijeringh, Jurgen Oosting, Evert Smeenge, Jan Vreugdenhil en Henk Wolf) of via onze lokale verkoper Jurgen Oosting (www.jurgenoosting.nl).