SVDB nieuws
Geplaatst door Edwin Schuiling   
donderdag 04 oktober 2018 06:42

Reminder algemene ledenvergadering 4 oktober 2018 – aanvang 19.30 uur

Voorafgaand aan onze algemene ledenvergadering hebben we Anne Prins uitgenodigd van Sport Drenthe om samen met onze leden te kijken naar SVDB in de toekomst.

Zoals de meeste verenigingen heeft SVDB ook te maken met een terugloop van leden, vrijwilligers, trainers en donateurs. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld hard op zoek naar een gymleraar/lerares. Gebleken is dat het niet makkelijk is om mensen te vinden.

Verder zijn er twee vacatures binnen ons bestuur. We zoeken een voorzitter Volleybal en sinds een aantal jaren een voorzitter Algemene Zaken. Doordat functies niet opgevuld worden komt er steeds meer werk op de schouders van de zittende bestuursleden. Dit komt de continuïteit van de vereniging niet ten goede.

Anne Prins heeft inmiddels met meerdere verenigingen in de buurt samengewerkt om een beleid te ontwikkelen voor de komende jaren. Dat gaat over zaken als bijvoorbeeld een huishoudelijk reglement, maar ook over het doen en verdelen van vrijwilligerswerk binnen de vereniging.

We hopen dat velen van jullie bereid zijn om naar het verhaal van Anne te komen luisteren, zodat we MET ELKAAR ook in de toekomst kunnen blijven sporten.