Dorpshuisnieuws - NLDoet in Dorpshuis 10 maart
Geplaatst door Jan Bos   
woensdag 07 maart 2018 16:00

Op zaterdag 10 maart is het weer zo ver, dan gaan we het dorpshuis weer zijn jaarlijkse opknapbeurt geven. Hierbij nodigen we een ieder uit om mee te helpen. De eerste vrijwilliger heeft zich al gemeld. Dat is namelijk Piet van Dijk, de nieuwe burgemeester, die tijdelijk in Ekehaar woont.

We willen de volgende klussen uitvoeren:- Schoonmaak werkzaamheden: ramen binen & buiten lappen, nieuwe kunststof wand schoonmaken (buiten).
- LED lampen in beide vergaderzalen (20 stuks).
- Voorraadruimte deuren verven.
- Verwijderbaar hek plaatsen op parkeerterrein.
- Snoeiwerkzaamheden.

- Plantjes in de plantenbak.

- Stopcontact voor kachel jeugdsoos repareren.

Het is een hele lijst, maar we hopen op veel vrijwilligers. Dan lukt het vast. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van het weer.

We beginnen 's ochtends om 09.00 uur met een kopje koffie en de werkbespreking. We hebben een lunch gepland met een broodje en soep. We stoppen uiterlijk 15.00 uur.

Alles moet dan ook netjes opgeruimd zijn omdat er 's avonds de toneelvoorstelling is.

De ijsvereniging gaat ook een NLdoet actie uitvoeren in het clubhuis. We hebben afgesproken dat we gezamenlijk de koffie om 09.00 uur en de lunch zullen nuttigen in het dorpshuis.

De ijsvereniging heeft de volgende klussen op het programma staan: herstellen van bestrating, onderhoud van de pomp, nalopen van de bekabeling van de verlichting om storingen op te heffen, in en rondom de ijshut alles weer netjes maken.