Broekstreker Streekmarkt tijdens Broekstreker Stertocht
Geplaatst door Jan Bos   
woensdag 07 februari 2018 12:26

Beste Broekstreker,

Nog even geduld, en dan is er weer onze jaarlijkse Broekstreker Stertocht.  Op zondag 29 april 2018 organiseert wandelgroep de Eekhof alweer de 13e Sterwandeltocht. Het is een sportieve activiteit die elk jaar ongeveer zo’n 500 wandelaars naar het dorpshuis in Ekehaar trekt. De mensen kunnen 4 verschillende, prachtige wandeltochten lopen in onze mooie omgeving. Door meerdere routes van 12,5 km te lopen kunnen ze in totaal 50 km wandelen. Het dorpshuis vormt het centrale hart van de wandelingen, doordat elke route daar start en eindigt.

Om de Broekstreker Stertocht dit jaar extra aantrekkelijk te maken, wil de wandelgroep naast de wandeling ook graag een eerste Broekstreek Markt organiseren.

Het zou mooi zijn als we de wandelaars zo veel mogelijk van de veelzijdigheid van onze prachtige Broekstreek laten zien. Onderweg zien ze het mooie landschap, en bij het dorpshuis beleven ze wat de Broekstreek nog meer te bieden heeft.

We vragen alle Broekstrekers of ze op de markt met iets van hun zelf, willen en kunnen staan. Het kan gaan om iets wat je als hobby of beroepsmatig doet.

Uiteraard is het ook een mooie gelegenheid voor onze grote en kleine bedrijven om hun diensten en producten te presenteren.

Ook voor onze verenigingen, stichtingen en school is er plek op de markt. Er mag reclame gemaakt worden, demonstraties worden gegeven en producten worden verkocht. We denken graag met je mee om jouw mogelijkheden te ontdekken.

Samen kunnen we een er een fantastische en gezellige activiteit van maken. Leuk voor Broekstrekers en leuk voor de bezoekers van het dorpshuis, of die nu komen om te wandelen of speciaal voor de Broekstreek Markt. 

We zoeken ook extra vrijwilligers om te helpen bij de organisatie van de Broekstreker Streekmarkt.

Wil je op de markt staan of wil je helpen, stuur ons even een mailtje, bel ons of spreek ons aan.

Namens  Wandelgroep de Eekhof

Cipke Uri, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 0592-389478 en Hillie Vrijs, j Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 0592-389360.