Stichting Dorpsbelangen
Geplaatst door Stefanie Fokkema   
vrijdag 08 december 2017 19:55

AED-Reanimatie cursus

Afgelopen veertien dagen hebben twaalf vrijwilligers hun herhalingscursus AED-Reanimatie weer gevolgd. Dit keer voor het eerst onder leiding van Martijn Rozeboom. Martijn is Ambulancemedewerker Noord-Nederland en gaf te kennen bevoegd te zijn om de cursus te geven. Daarom hebben wij onze plaatsgenoot gevraagd de cursus te geven.

Nieuwe vrijwilligers
Op dit moment bestaat uit onze groep uit 47 vrijwilligers. Dit is een mooi aantal, maar door het beëindigen van de inzet of verhuizing is het aantal afgenomen. Het zou goed zijn voor de inzetbaarheid wanneer we nog meer mensen opleiden. Velen van ons werken in het buitengebied en zijn dan niet voor ons gebied inzetbaar. Daarom vragen wij u of u misschien belangstelling hebt de AED-Reanimatiecursus te volgen.


Inmiddels hebben zich vier personen zich bereid verklaart de cursus te willen volgen, maar op een avond kunnen er zes personen opgeleid worden. Mocht u interesse hebben en wilt u de cursus volgen dan kunt u zich opgeven bij: Bert Lammers, Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Bijhouden  inzetbaarheid
Het is van het grootste belang dat u uw eigen inzetbaarheid bijhoud. Dit moet u doen via de Website: Hartslag.nu. Velen van ons werken in de gezondheidszorg of doen mee met BHV trainingen via het werk. Ik als coördinator heb daar geen zicht op. Maar het is van het grootste belang en uw eigen verantwoordelijkheid.
Mocht u aan uw inzetbaarheid twijfelen, controleer het aub!
Ook wanneer er mutaties zijn in uw Email, adres of mobiele nummer o.i.d. of dat u geen vrijwilliger meer te wilt zijn, laat mij het weten. Het is van het grootste belang te weten wie er  inzetbaar zijn!

Namen St. Dorpsbelangen
AED coördinator, Bert Lammers