Dorpshuisnieuws
Geplaatst door Edwin Schuiling   
vrijdag 01 december 2017 23:15

Koffiemiddag

Maandag 4 december aanstaande , vanaf half twee, bent u weer van harte welkom om gezellig bij ons in het dorpshuis te komen.

We gaan deze middag onder andere klaverjassen en kerstkaartjes maken. Maar ook een ander spel kan deze middag gespeeld worden, te denken valt aan sjoelen, Rummikub of wat u zelf leuk vindt om te doen. Heeft u zelf thuis een spel wat u graag doet, neem het gerust mee. Dit alles onder het genot van een lekker kop koffie of thee met natuurlijk wat lekkers in de sfeer van Sinterklaas.

Wilt u kaartjes maken en heeft u zelf nog oude kaarten of andere frutsels thuis liggen, neem ze gerust mee. We maken van “oud” weer “nieuw” en Janny Meijeringh gaat ons daar bij helpen.


Kerst Anders

In de afgelopen jaren hebben de Vrouwen van Nu in samenwerking met het dorpshuis een kerstfeest georganiseerd. Helaas is deze vereniging voor de Broekstreek verloren gegaan. Dit is voor ons de reden om het kerstfeest op een geheel andere wijze te organiseren.

Dit jaar gaan we het lange kerstweekend inluiden op vrijdag 22 december aanstaande ’s avonds. Het wordt een gezellige avond, gericht op jong en oud, met de fanfare, de kerstman, vuurkorven, chocomel en glühwein! Wat er verder komt? Dat houden we graag nog even onder ons …. Noteer dus de datum alvast!! 


Rommelmarkt 

Nog even dit: op verzoek van vele mensen uit de Broekstreek organiseren we in februari 2018 wederom een rommelmarkt. Nadere informatie volgt later. Gooi dus niets weg en bewaar het voor de verkoop: de opbrengst gaat naar het dorpshuis. Van dit geld kunnen we weer leuke dingen doen!