Oud Papier en Oud IJzer - Zaterdag 5 november
Geplaatst door Stefanie Fokkema   
donderdag 03 november 2011 20:42

Oud Papier én Oud IJzer

Aanstaande zaterdag 5 november wordt het oud papier weer opgehaald. Wilt u uw oud papier voor 9.00u stevig verpakt aan de straat zetten? Aan de beurt om te rijden zijn Wagter en Klok.

Voor de rijders: de route start om 9.00u bij Wagter. De routebeschrijving staat op www.basisschooldeflint.nlonder "Actueel"

En Oud ijzer

Zaterdag 05 november wordt ook het oud ijzer weer ingezameld. U kunt het ijzer, net zoals u dat met het oud papier gewend bent, aan de openbare weg aanbieden. Is het ijzer te zwaar dan komen wij het ook graag bij u thuis afhalen. Om 09.00 uur start de inzameling. De ploeg voor het ophalen zijn dit jaar de families Gils,Hoving,Smeenge en Smit .

Alle oud ijzer alsmede overige oude metalen zijn welkom behalve koelkasten, beeldschermen, diepvriezers en velgen met banden. Te denken valt aan oude fietsen, tuinmeubelen, radiatoren of huishoudelijke apparaten. Ook oude accu’s en kabels zijn welkom. Het ijzer dient wel zoveel mogelijk schoon te zijn van andere materialen als plastic en hout e.d. Lichte vervuiling is geen probleem. Inlichtingen bij P.Smit Tel. 389003.