Colofon
Geplaatst door Hennie Russchen   

Welkom op de website van De Broekstreek.

Een website onder auspiciën en verantwoording van de Stichting Dorpsbelangen "De Broekstreek".


De Broekstreek is een landelijk gebied ten zuiden van Assen en omvat de dorpen Amen, Eldersloo, Eleveld, Ekehaar en Geelbroek. Op deze site vindt u informatie over de verschillende activiteiten die de diverse verenigingen en stichtingen binnen de Broekstreek organiseren.

Verantwoordelijke redactie voor de informatie op deze site:

Jan Bos

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hennie Russchen

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Alle informatie die u op deze site wilt plaatsen kunt u aanleveren bij bovengenoemde redactie.

Mededelingenblad voor de Broekstreek

Al ruim 50 jaar komt het nieuws van en voor de Broekstreek middels het Mededelingenblad voor de Broekstreek bij haar inwoners in de bus.
Ondanks de opkomst van sociaal media is de papieren dorpskrant nog steeds graag gezien in de brievenbus.
Voor de inwoners en oud-inwoners is het ook mogelijk om het Mededelingenblad digitaal te ontvangen.

Vriend van de Broekstreek

Voor oud inwoners van onze dorpen die toch op een of andere manier betrokken willen blijven bij hun oude buren en hun dorp of Broekstreek is deze site (debroekstreek.eu) een prima manier om op de hoogte te blijven van het nieuws uit de Broekstreek. Het vorenstaande geldt ook voor niet inwoners die zich op enigerlei wijze betrokken voelen bij de Broekstreek.
U kunt uw betrokkenheid bij onze Broekstreek extra benadrukken door vriend te worden van debroekstreek.eu voor een bedrag van € 15,-- per jaar.
Stuur een mail aan de redactie en laat weten dat u vriend wordt van debroekstreek.eu en u blijft gegarandeerd op de hoogte van het wel en wee in onze dorpen.

Privacy & disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

de eigenaar: Dorpsbelangen De Broekstreek;
gebruik(en): alle denkbare handelingen;
u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Redactie Debroekstreek.eu

Eleveld 10
9456 Eleveld
hennierusschen (at) debroekstreek.eu
telefoon: 0592 - 316419


Adverteren en advertentiekosten

Bedrijven die vanuit de Broekstreek werken en contributie voor de Stichting Dorpsbelangen betalen hebben de mogelijkheid om een gratis link naar hun website op debroekstreek.eu aan te laten maken.

Bedrijven uit de Broekstreek die niet als donateur of sponsor kunnen worden aangemerkt kunnen een link op debroekstreek.eu laten plaatsen tegen betaling van een bedrag van € 30,-- per jaar.

Bedrijven van buiten de Broekstreek en die niet als donateur of sponsor kunnen worden aangemerkt kunnen een link op debroekstreek.eu laten plaatsen tegen betaling van een bedrag van € 100,-- per jaar.
Vrienden van debroekstreek.eu betalen een bedrag van € 30,-- per jaar.

Voor het Mededelingenblad, Vriend van de Broekstreek en adverteren op de website kunt u nadere informatie krijgen van de secretaris van Stichting Dorpsbelangen de Broekstreek:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.