Rommelmarkt 2008
Geplaatst door Hennie Russchen   
zaterdag 15 november 2008 01:00
Dank voor het slagen en de opbrengst van de rommelmarkt.
 
Zaterdag 15 november jl. vond in het dorpshuis “De Eekhof” de rommelmarkt plaats.
Het bestuur van de Stichting Dorpshuis “De Eekhof” en de organisatie kijken in alle tevredenheid terug op deze dag.
Er zijn heel veel spullen aangeleverd en verkocht en er is volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zelfgemaakte produkten en lekkernijen te verkopen.
 
Deze dag heeft ten behoeve van de speel- en gymtoestellen in het dorpshuis €  1170.00 opgebracht. Dit bedrag is het totaal van de opbrengst van de rommelmarkt, de opbrengst van de verkochte zelfgemaakte produkten en lekkernijen en de opbrengst van het raden van het gewicht van de door bakkerij Pots te Rolde gebakken krentenwegge.
 
Het gewicht van deze krentenwegge bedroeg 1.654 gram. Tachtig personen hebben geraden.
Jan Vreugdenhil zat er het dichtste bij met 1.650 gram. Proficiat Jan.
 
Daarnaast is er nog een totaalbedrag van € 1.000,= aan giften ontvangen. De giften zijn verstrekt door de Businessclub De Broekstreek, de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM), Dirk de Leeuw Tuinaanleg en Onderhoud te Eleveld, Vreugdenhil Tuinplantenkwekerij te Eldersloo en camping Dianaheide te Amen. Onze hartelijke dank voor ieders bijdrage.
 
Het bestuur van de Stichting Dorpshuis “De Eekhof” wil de organisatie hartelijk danken voor de voorbereidingen en het goede verloop van deze dag.
 
En daarnaast iedereen hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage op welke manier en in welke vorm dan ook hetgeen de rommelmarkt tot een succes heeft gemaakt.
 
Foto's
(kies ''Diavoorstelling'', best te bekijken onder F11)