Blad ruimen
Geplaatst door Hennie Russchen   
woensdag 10 november 2010 01:00

Bladbakken
Het college van B&W heeft besloten in de loop van deze week toch nog een keer bladbakken te plaatsen. Zowel door particulieren als in opdracht van de gemeente wordt het blad al enige tijd op hopen bijeen gebracht. De bladhopen en het blad uit de bakken worden afgevoerd door de gemeente. De bladbakken worden vóór het eind van het jaar weer verwijderd.

 Organisaties dorpsbelangen

De bedoeling is de verantwoordelijkheid voor het plaatsen en weghalen van bladbakken in de toekomst over te dragen aan de organisaties dorpsbelangen. Die zijn daarover geïnformeerd. Als een organisatie dorpsbelangen deze taak op zich wil nemen dan worden de bladbakken in het vervolg door de organisatie dorpsbelangen geplaatst en verwijderd. Indien een organisatie dorpsbelangen deze taak niet op zich neemt dan worden er in de betreffende kern geen bladbakken meer geplaatst. Op korte termijn zal hierover (verder) overleg worden gevoerd met de verschillende organisaties van dorpsbelangen.
 

08-12-2010
De bladbakken van de gemeente worden overgenomen door Dorpsbelangen. De bladbakken worden waarschijnlijk zaterdag 18 december 2010 opgehaald

bomen